Agenda

Bekijk onze planning.

Live agenda:

Samenwerking met de RUG University Groningen Business School

Voor 2024 ziet de (voorlopige) agenda er als volgt uit:

23 januari 2024

IT Maturity

Rober Jan Brem en Jan Harmen de Vries

12 maart 2024

AI in het werkveld van een controller

Bob Goeree

23 april 2024

CEO fraude binnen Control

Kristina Linke

11 juni 2024

Past, Present en Future of Sustainability Reporting

Naziem Hussain

De locatie voor deze bijeenkomsten is de Zernike Campus in Groningen. De start is rond 16.00 uur en de geschatte eindtijd is rond 20.00 uur. De bijeenkomsten zijn inclusief buffet. Aanmelden voor ACNN leden uitsluitend via Mijn ACNN. ACNN leden die werkzaam zijn voor de bedrijven van het consortium * dienen zich aan te melden via hun eigen organisatie.

Waarom deelnemen?

Naast dat u inhoudelijke en actuele vakkennis opdoet, zijn onze goedbezochte PE-sessies ook uitgegroeid tot een waardevolle ontmoetingsplek van ervaren, in Noord-Nederland werkende controllers.

Op de hoogte blijven?

Word dan lid van de ACNN. Lid worden is mogelijk indien u in het bezit bent van een EMFC diploma of voor RA’s, RC’s en RE’s werkzaam in een controllersfunctie. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan als lid:

>>Klik hier om je aan te melden voor ACNN<<

Wij hanteren de volgende voorwaarden voor deelname aan deze bijeenkomsten:

  1. Deelname geeft recht op het aantal in de uitnodiging aangegeven aantal PE-punten en is voor de leden gratis. Opgave gaat via de site www.acnn.eu

  2. Introducés en niet leden moeten zich opgeven via k_elgersma@hotmail.com en hiervoor geldt een eigen bijdrage per deelnemer. Hiervoor ontvangt u een factuur van de penningmeester, welke vooraf betaald moet worden. Leden hebben overigens voorrang bij aanmelding t.o.v. introducés.

  3. Mocht u zich hebben aangemeld, maar zonder geldige reden niet komen opdagen, dan worden kosten in rekening gebracht (in verband met de reserveringskosten, die de ACNN heeft moeten maken). Bij afmeldingen na de in de uitnodiging aangegeven datum worden eveneens kosten in rekening gebracht.

  4. Degenen, die de contributie niet tijdig hebben voldaan kunnen niet deelnemen aan de activiteiten.

*) Deelnamekosten voor werknemers van bedrijven die deel uitmaken van het consortium (Gasunie, Gasterra, NAM, UMCG, RUG, Friesland Campina, DUO, Finanxe) worden gefactureerd aan en betaald door de betreffende bedrijven. ACNN betaalt voor haar leden.