Neem Contact met Ons Op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie? Ons team staat klaar om je te helpen.

Bel ons

06 - 100 379 77

Mail ons

info@acnn.eu

Secretaris: Klaas Elgersma

k_elgersma@hotmail.com

Stuur ons een bericht

Antwoorden op Jouw Vragen

Lid worden van ACNN is eenvoudig. Vul gewoon het aanmeldformulier in dat je kunt vinden onder ‘Downloads’ op onze website en stuur het naar onze secretaris via de contactgegevens op de contactpagina. Na verwerking van je aanmelding ontvang je een bevestiging van je lidmaatschap.

Een jaarlijks lidmaatschap bij ACNN kost €50. Dit lidmaatschap geeft je toegang tot al onze evenementen, waaronder educatieve lezingen, netwerkbijeenkomsten en sociale activiteiten, en de mogelijkheid om PE-punten te verdienen.

ACNN staat open voor controllers die op academisch niveau werkzaam zijn in Noord-Nederland, en in het bijzonder voor (oud) studenten van de EMFC-opleiding van de RUG. Als je voldoet aan deze criteria, nodigen we je van harte uit om lid te worden.

ACNN organiseert jaarlijks ongeveer 3 tot 4 bijeenkomsten met zowel een educatief als sociaal karakter. De bijeenkomsten vinden meestal plaats op donderdagavond, in of rond de stad Groningen, maar ook af en toe in andere locaties in de noordelijke provincies. Details over specifieke evenementen en locaties zijn te vinden op onze evenementenpagina.