Agenda

Bekijk onze planning.

Live agenda:

December 2023

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Samenwerking met de RUG University Groningen Business School

Ongeveer vier keer per jaar organiseren de ACNN en de RUG samen een PE bijeenkomst voor Controllers. Leden van de ACNN kunnen van dit aanbod gebruik maken. Op deze manier kun je op eenvoudige en goedkope manier je deskundigheid op peil houden en voldoen aan de PE-verplichting van de VRC. In 2023 zijn de volgende bijeenkomsten georganiseerd:

19 september 2023

VRC Code Challenge

Raymond Zaal

13 juni 2023

De invloed van de controller

Larissa Sjarbaini

25 april 2023

The changing role of the controller

Paula van Veen-Dirks en Sebastian Firk

7 februari 2023

IT & Control

Bob Goeree

8 november 2023

Sustainable Accounting

Nazim HussainVoor 2024 ziet de (voorlopige) agenda er als volgt uit:

23 januari 2024

IT Maturity

Rober Jan Brem en Jan Harmen de Vries

12 maart 2024

AI in het werkveld van een controller

Bob Goeree

23 april 2024

CEO fraude binnen Control

Kristina Linke

11 juni 2024

Past, Present en Future of Sustainability Reporting

Naziem Hussain

De locatie voor deze bijeenkomsten is de Zernike Campus in Groningen. De start is rond 16.00 uur en de geschatte eindtijd is rond 20.00 uur. De bijeenkomsten zijn inclusief buffet. Aanmelden voor ACNN leden uitsluitend via Mijn ACNN. ACNN leden die werkzaam zijn voor de bedrijven van het consortium * dienen zich aan te melden via hun eigen organisatie.

Waarom deelnemen?

Naast dat u inhoudelijke en actuele vakkennis opdoet, zijn onze goedbezochte PE-sessies ook uitgegroeid tot een waardevolle ontmoetingsplek van ervaren, in Noord-Nederland werkende controllers.

Op de hoogte blijven?

Wordt dan lid van de ACNN. Lid worden is mogelijk indien u in het bezit bent van een EMFC diploma of voor RA’s, RC’s en RE’s werkzaam in een controllersfunctie. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan als lid:

>>Klik hier om je aan te melden voor ACNN<<

Wij hanteren de volgende voorwaarden voor deelname aan deze bijeenkomsten:

  1. Deelname geeft recht op het aantal in de uitnodiging aangegeven aantal PE-punten en is voor de leden gratis. Opgave gaat via de site www.acnn.eu

  2. Introducés en niet leden moeten zich opgeven via k_elgersma@hotmail.com en hiervoor geldt een eigen bijdrage per deelnemer. Hiervoor ontvangt u een factuur van de penningmeester, welke vooraf betaald moet worden. Leden hebben overigens voorrang bij aanmelding t.o.v. introducés.

  3. Mocht u zich hebben aangemeld, maar zonder geldige reden niet komen opdagen, dan worden kosten in rekening gebracht (in verband met de reserveringskosten, die de ACNN heeft moeten maken). Bij afmeldingen na de in de uitnodiging aangegeven datum worden eveneens kosten in rekening gebracht.

  4. Degenen, die de contributie niet tijdig hebben voldaan kunnen niet deelnemen aan de activiteiten.

  5. Deelnemers worden geacht de door de overheid aangegeven corona maatregelen in acht te nemen.

*) Deelnamekosten voor werknemers van bedrijven die deel uitmaken van het consortium (Gasunie, Gasterra, NAM, UMCG, RUG, Friesland Campina, DUO, Finanxe) worden gefactureerd aan en betaald door de betreffende bedrijven. ACNN betaalt voor haar leden.

Wat onze studenten van ons vinden

ACNN gaat verder dan alleen educatie; het is een gemeenschap waar ik altijd op kan rekenen voor steun en advies. De interacties met ervaren professionals en medestudenten hebben mijn inzichten en perspectieven verbreed, wat essentieel is geweest voor mijn carrière.
Kevin Pauwels
Leeuwarden
Mijn tijd bij ACNN heeft een onmiskenbare impact op mijn professionele ontwikkeling gehad. De netwerkevenementen en lezingen zijn niet alleen verrijkend maar hebben ook geleid tot waardevolle connecties binnen het vakgebied. Elk evenement is een kans om te leren en te groeien.
Sigrid De jong
Burgum
Dankzij de evenementen en workshops van ACNN voel ik me altijd een stap vooruit in mijn vakgebied. De praktische kennis en inzichten die ik hier opdoe, zijn direct toepasbaar in mijn werk. ACNN heeft een sleutelrol gespeeld in mijn professionele groei.
Henk de roos
Dokkum
Als lid van ACNN heb ik het netwerken op een heel nieuw niveau ervaren. De kansen om te connecten met toonaangevende professionals en alumni zijn ongeëvenaard. Elke bijeenkomst biedt nieuwe kansen voor samenwerkingen en carrièremogelijkheden.
Jasper wit
Kootstertille