Ontdek ACNN: Uw Professionele Netwerk

Verbinden, Leren en Groeien in het Hart van de Academische Financiële Wereld

Maak kennis met ACNN

Welkom bij de Academische Controllerskring Noord Nederland (ACNN) – uw netwerkhub in de academische financiële wereld.

Bij ACNN verenigen we controllers die op academisch niveau in Noord-Nederland werken, met een speciale focus op de alumni en huidige studenten van de EMFC-opleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als een door de VRC erkende alumni vereniging, zijn wij toegewijd aan het bevorderen van de professionele ontwikkeling en het onderhouden van een sterk netwerk onder onze leden.

Ons doel is het bieden van een platform waar professionals elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren. We organiseren jaarlijks meerdere bijeenkomsten die niet alleen educatief van aard zijn, maar ook een ideale gelegenheid bieden om het sociale netwerk te versterken. Deze evenementen variëren van lezingen en workshops tot sociale bijeenkomsten, meestal gepland op donderdagavonden in of rond Groningen.

Elk lid van ACNN krijgt de kans om PE-punten te verzamelen, een cruciaal onderdeel van de permanente educatieplicht. Maar onze bijeenkomsten zijn meer dan een educatieve noodzaak; ze zijn een bron van inspiratie, een kans om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen binnen de financiële wereld.

Onze leden zijn de ruggengraat van onze organisatie, en wij streven ernaar om een dynamische en ondersteunende gemeenschap te bieden. Voor slechts €75 per jaar kunt u deel uitmaken van deze bloeiende gemeenschap. Neem vandaag nog de stap en sluit u aan bij ACNN – waar uw professionele reis zich voortzet met gelijkgestemde professionals.